INFORMACIÓ CORPORATIVA


Amb més de 50 anys d'experiència en el sector turístic, Zeus Apartamentos és una empresa amb l'objectiu principal de fer-li passar una inoblidable estada amb nosaltres a la Costa Daurada.

El nostre equip humà està format per professionals compromesos amb el nostre projecte des de fa més de quatre dècades, de manera que més que empleats són part de la gran família de Zeus Apartamentos i, d'altra banda, comptem amb joves dinàmics i amb àmplia formació que aporten la saba nova i innovació que requereix qualsevol negoci amb afany d'expansió i vocació de servei.

Tots ells conformen un engranatge perfecte perquè la nostra maquinària funcioni dia a dia.

En Zeus Apartamentos desenvolupem diverses àrees de negoci i en totes elles intentarem aportar solucions a les seves necessitats amb la major professionalitat.

LES NOSTRES ACTIVITATS DE NEGOCI


Lloguer d’apartaments turístics

En Zeus Apartamentos el seu benestar és la nostra meta. Per això, comptem amb més de dos-cents apartaments en enclavaments estratègics de la Costa Daurada, sempre propers a la platja i a les principals atraccions turístiques. En els nostres apartaments disposem de tots els serveis necessaris perquè la seva estada sigui agradable. Pot consultar les característiques i els serveis de què disposa cada un dels nostres apartaments a l'apartat Reserves.

Gestió de lloguers a propietaris

Realitzem l’explotació aportant al propietari la total seguretat i tranquil•litat d’haver deixat en mans de professionals la gestió de la seva propietat. La nostra experiència i saber fer ha fet que en l'actualitat més de tres-cents propietaris hagin confiat en nosaltres per al lloguer del seu apartament.

Immobiliària

Comptem amb una àmplia cartera de clients i una dilatada experiència en el sector. La nostra major satisfacció és aconseguir l'objectiu que el client ens ha marcat . Tant si és vostè venedor o comprador, el nostre Departament de Vendes estarà encantat d'atendre'l i assessorar-li. Inscrits en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya , AICAT núm. 2483. Visiti la nostra web immobiliària a http://www.fincaszeus.com.

Temps a Salou


Google