Terminos


Politica de cancelació:

Després de fer la reserva ONLINE s’haurà de cobrar el 40% del total en concepte de prepagament per a formalitzar la reserva i com a dipòsit per a possibles cancelacions.

En cas d’anulació, s’aplicaran les següents condiciones:

  • Si la cancelació es produeix amb menys de 30 dies d’antelació a la data d’entrada, es penalitzarà amb el 100% del prepagament del lloguer.
  • Si la cancelación es produeix amb més de 30 dies d’antelació a la data d’entrada, es penalitzarà amb el 50% del prepagament del lloguer.
  • En cas de no presentar-se (NO SHOW), el turista perdrà el 100% del prepagament del lloguer.
  • En cas de tractar-se d’una tarifa No reembolsable, el client perdrà el 100% del prepagament si cancela després de fer la reserva.
  • En qualsevol cas, otorguem un període de 24 hores per a cancelar sense gastos.

Dipòsit: Es cobra un dipòsit a l’arribada per a cobrir possibles danys de 300€, el qual es tornarà el dia de la sortida, després de comprovar l’estat de l’Apartament. Pot fer-se en efectiu o amb targeta.

Recollida de claus: A la nostra oficina de ZEUS Apartaments, situada al Passeig Jaume I, nº23, Edifici Alexis, 43840 Salou (Tarragona), entre les 17:00 y 19:00 hores de Dilluns a Dissabte. Per arribades fora d’aquest horari o en Diumenges i festius, avisi amb antelació al telèfon (+34 977380508 / 00 34652183478) i/o al correu elcetrònic (booking@zeusapartamentos.es). L’arribada tardana pot comportar un càarec adicional de 35€ i no pot ser garantitzada si no hi hagut comunicación prèvia per escrit (via e-mail) amb vàries hores d’antelació.

Tots els hostes han de presentar el document d’identitat i una tarjeta de crèdit el dia de la seva arribada.

Si la reserva ha estat feta sota el nom d’una tercera persona que no s’allotjarà a l’apartament, haurà de ser comunicat amb antelació a ZEUS Apartaments, S.L. via e-mail.

Check-out: Si es realitza abans de las 9:30, el dipòsit es tornarà mitjançant tarjeta de crèdit o transferencia. Si el check-out es realitza dins l’horari estipulat (de 9:30 a 10), es podrà tornar en efectiu o amb tarjeta. El check-out després de les 10:00 pot comportar una penalització económica de 50€.

 

Temps a Salou


Google